top of page

Lasinpuhallusta  ryhmille

Valitettavasti korona-aikaan ei puhallutuksia voida järjestää.

Lasinpuhallus sopii ohjelmaksi Nuutajärven lasikyläkierroksen yhteyteen yritysten, yhdistysten ja kaveriporukoiden vierailuilla. Taidelasin maailma avautuu uudella tavalla, kun tutustutaan väreihin ja tuotteen valmistukseen. Lasihytissä kuumien uunien loisteessa jokainen pääsee kokeilemaan lasinpuhallusta ammattilaisten avustuksella. Lasinpuhallus sujuu kaiken ikäisiltä, eikä siihen tarvita erikoisvarusteita. Puhallusaikoja on arkipäivisin, suuremmille ryhmille myös viikonloppuisin, ja se on hyvä varata noin kolme viikkoa etukäteen.

Vaihtoehto 1. Esineen puhallus

Muistoksi hienosta hetkestä jää itse puhallettu tuoppi tai maljakko, joka viimeistellään kaiverretulla  tekijän nimellä ja päivämäärällä. Esineet ovat valmiita seuraavana päivänä, ja ne toimitetaan tilaajalle joko postilla tai matkahuollossa. Hinta yli 10 henkilön ryhmille 95 €/ henkilö sis. alv. 24 %

Vaihtoehto 2. Pallon puhallus

Tutustutaan lasihyttiin ja uuneihin. Kokeillaan lasipallon puhallusta lasinpuhaltajan avustuksella. Puhallus on hauska ja vauhdikas ohjelmanumero. Tuotoksia ei säästetä. Hinta yli 10 henkilön ryhmille 10 €/ henkilö sis. alv. 24 %.

bottom of page